Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Cheval Liberte

Kies uw Cheval Liberte paardentrailer bij Van der Horst

Wilt u graag uw paard netjes en veilig vervoeren? Met een paardentrailer van Cheval Liberte bij Van der Horst, kunt u uw paard veilig vervoeren zoals u dat wilt. Bij een paardentrailer van Cheval Liberte kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Wij bieden kwalitatieve en betrouwbare paardentrailers aan.

Kies uit de opties voor uw paardentrailer van Cheval Liberte bij Van der Horst

U heeft tijdens het kiezen van een paardentrailer van Cheval Liberte bij Van der Horst verschillende mogelijkheden zodat de paardentrailer naar wens is. De nieuwe paardentrailers van Cheval Liberte bij Van der Horst zijn voorzien van een aluminium bodem en hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een zadelkamer. Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan, is het van belang dat wij uw persoonlijke situatie kennen en weten voor hoeveel paarden de paardentrailer van Cheval Liberte bestemd is. Met de verschillende modellen paardentrailers heeft u keuze uit:

  • 1,5 paards modellen voor 1 paard
  • 2 paards modellen voor 2 paarden
  • Ruime 2 paards modellen voor 2 grote paarden

Wij snappen dat door de vele mogelijkheden van het aanbod u graag advies zou willen ontvangen. Wij hebben veel ervaring met een paardentrailer van Cheval Liberte bij Van der Horst en delen graag onze kennis hierover. Neem vrijblijvend contact op met ons team en bespreek de mogelijkheden.

Accessoires voor uw paardentrailer van Cheval Liberte bij Van der Horst

Naast een ruim assortiment paardentrailers bieden we ook losse onderdelen en accessoires aan van onze paardentrailers van Cheval Liberte bij Van der Horst. Bent u op zoek naar een borststang, bilstang, wiel, trapbescherming, zadelkamer, slot of een ander onderdeel voor uw paardentrailer? Dit is allemaal mogelijk bij Van der Horst. Wij nodigen u graag uit eens langs te komen in de showroom of ons assortiment te bekijken voor de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Paardentrailer | Cheval Liberte

Aanbiedingen tekst

Aanbiedingen

De nieuwste aanbiedingen van Van der Horst Aanhangwagens BV

Bekijk alle aanbiedingen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
IMG_1032

Hapert gesloten 300x150x180cm 2000kg

Meer info
Anssems GT enkelasser 2

Anssems GT serie Bakwagen

Van der Horst Aanhangwagens B.V. Montfoort Anssems GT bakwagen Maten: Lengte: 151 cm t/m 301...

Meer info
ATEC Thensa 1

ATEC Thensa paardentrailer

Meer info

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Hulco Carax

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index