Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Lopik

Paardentrailer verkrijgbaar in Lopik

Is het tijd voor een nieuwe paardentrailer? Zoekt u een paardentrailer in de omgeving van Lopik? Uiteraard wilt u het beste voor uw paard. Vervoeren moet op een veilige en rustige wijze gaan. Van der Horst biedt op het gebied van transport alleen het beste. Door het grote aanbod trailers zal u bij een bezoek aan onze showroom direct tegen een geschikt model aanlopen. Wilt u een gebruikte paardentrailer? Of liever een nieuwe paardentrailer kopen in de buurt van Lopik? Van der Horst Aanhangwagens B.V. heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar. Elke paardentrailer die u bij ons vindt in de buurt van Lopik is anders. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden treft u op onze website een aantal voorbeelden met trailers. Welke paardentrailer u ook kiest in de buurt van Lopik, ze voldoen allemaal aan de strengste eisen en zijn zo ingericht dat uw paard er comfortabel en veilig mee vervoerd kan worden.

Paardentrailer advies

Het kopen van een paardentrailer in de buurt van Lopik bij Van der Horst vraagt om de nodige zorg en aandacht. Deze investering moet jarenlang meegaan en comfort bieden tijdens transport. Bij het kiezen van een paardentrailer in de buurt van Lopik staan de volgende vragen centraal. Hoeveel paarden wilt u vervoeren? Wat mag uw auto trekken? Wilt u een zadelkast? Welke kleur vindt u mooi? Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Welk materiaal wenst u? Graag geven we over al deze vragen advies. Ons doel is een paardentrailer in de buurt van Lopik te verkopen voor jarenlang plezier voor ruiter en paard.

Paardentrailer merken

Veilig transport van uw paarden is belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met goede fabrikanten. Als u een paardentrailer wilt kopen in de buurt van Lopik kunt u bij ons kiezen uit:

  • Atec
  • Henra
  • Cheval Liberte
  • Humbaur
  • Ifor Williams

Bij Van der Horst treft u een groot assortiment met modellen en opties. Heeft u een geschikte paardentrailer gevonden in de buurt van Lopik? Beschikt deze niet over een zadelkast? Geen probleem, wij bouwen deze er voor u in. Maak vandaag nog een afspraak.

Paardentrailer onderhoud

Ook voor het onderhoud aan uw paardentrailer bent u bij ons in de buurt van Lopik aan het juiste adres. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we o.a. de remmen, verlichting, banden, bodem en wanden. Kortom: wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt met uw paardentrailer in Lopik en omgeving. Graag tot ziens bij Van der Horst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Paardentrailer verkrijgbaar in Lopik 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index