Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Plateauwagens

Plateauwagens koopt u bij Van der Horst

Wilt u zware bouwmaterialen vervoeren? Kwalitatief hoogwaardige plateauwagens nodig? Voor een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige plateauwagens gaat u naar Van der Horst. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948 dat door de jaren heen uitgegroeid is tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en plateauwagens van merken, zoals Anssems, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams. Wilt u graag plateauwagens van Henra? Of gaat uw voorkeur uit naar Plateauwagens van Eduard? Wij bieden het beide aan.

Plateauwagen kopen van grote merken

Bij Van der Horst Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor een plateauwagen van grote merken. In de afgelopen jaren is Van der Horst uitgegroeid tot een specialist van plateauwagens van merken zoals:

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van plateauwagens, maar ook voor de verkoop van losse onderdelen en accessoires. Door tijdig en regelmatig uw plateauwagen te laten onderhouden bent u verzekerd van een goede conditie van uw plateauwagen.

Plateauwagens met een laadvermogen tot 3500 KG

Van der Horst biedt plateauwagens aan in vele standaard varianten. Deze kunnen vervolgens met vele opties uitgebreid worden zoals met:

  • boorden
  • vlakzeil
  • huif
  • koprek
  • reservewiel

Hiermee kunnen we plateauwagens zo compleet mogelijk bij uw wensen aan laten sluiten. De Hapert plateauwagens zijn zeer geliefd onder onze klanten. Deze aanhangwagen is verkrijgbaar in leverbaar van 260 t/m 605 cm lang en 150 t/m 605 cm lang. Het laadvermogen bedraagt 1.350, 2.000, 2.700 of 3.500 kg. De Hapert plateauwagen is kwalitatief een zeer goede aanhangwagen en standaard voorzien van 30 cm hoge aluminium borden, verzonken vloerogen en sterk opklapbaar neuswiel. Meer informatie over plateauwagens? Bekijk ook eens de video op ons YouTube kanaal. Plateauwagens kopen? Van der Horst staat graag voor u klaar. Maak een afspraak om onze plateauwagens te bekijken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Plateauwagens koopt u bij Van der Horst
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index