Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Plateauwagens koopt u bij Van der Horst
Plateauwagens

Plateauwagens kopen bij Van der Horst

Wilt u zware bouwmaterialen vervoeren? Kwalitatief hoogwaardige plateauwagens nodig? Voor een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige plateauwagens gaat u naar Van der Horst. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948 dat door de jaren heen uitgegroeid is tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en plateauwagens van merken, zoals Anssems, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams. Wilt u graag plateauwagens van Henra? Of gaat uw voorkeur uit naar Plateauwagens van Eduard? Wij bieden het beide aan.

Plateauwagen kopen van grote merken

Bij Van der Horst Aanhangwagens bent u aan het juiste adres voor een plateauwagen van grote merken. In de afgelopen jaren is Van der Horst uitgegroeid tot een specialist van plateauwagens van merken zoals:

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van plateauwagens, maar ook voor de verkoop van losse onderdelen en accessoires. Door tijdig en regelmatig uw plateauwagen te laten onderhouden bent u verzekerd van een goede conditie van uw plateauwagen.

Plateauwagens met een laadvermogen tot 3500 KG

Van der Horst biedt plateauwagens aan in vele standaard varianten. Deze kunnen vervolgens met vele opties uitgebreid worden zoals met:

 • boorden
 • vlakzeil
 • huif
 • koprek
 • reservewiel

Hiermee kunnen we plateauwagens zo compleet mogelijk bij uw wensen aan laten sluiten. De Hapert plateauwagens zijn zeer geliefd onder onze klanten. Deze aanhangwagen is verkrijgbaar in leverbaar van 260 t/m 605 cm lang en 150 t/m 605 cm lang. Het laadvermogen bedraagt 1.350, 2.000, 2.700 of 3.500 kg. De Hapert plateauwagen is kwalitatief een zeer goede aanhangwagen en standaard voorzien van 30 cm hoge aluminium borden, verzonken vloerogen en sterk opklapbaar neuswiel. Meer informatie over plateauwagens? Bekijk ook eens de video op ons YouTube kanaal. Plateauwagens kopen? Van der Horst staat graag voor u klaar. Maak een afspraak om onze plateauwagens te bekijken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Stel uw vraag

  Plateauwagens

  Snel contact opnemen

  Nieuws blok

  Nieuws
  Hulco introduceert de Carax

  Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
   

  Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
  Van der Horst Aanhangwagens B.V.

  Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index