Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Plateauwagens verkrijgbaar in Abcoude 
Abcoude

Plateauwagens verkrijgbaar in Abcoude

Zoekt u een betrouwbare, functionele en betaalbare plateauwagen? Alle plateauwagens van Van der Horst Aanhangwagens B.V. in de buurt van Abcoude voldoen aan deze eisen. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1948 dat door de jaren heen uitgegroeid is tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en plateauwagens van merken, zoals Anssems, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams. Naast het verkopen van plateauwagens in de buurt van Abcoude kunnen wij deze naar wens maken met verschillende extra onderdelen zoals boorden, vlakzeil, huif, koprek en een reservewiel. Hiermee kunnen we plateauwagens zo compleet mogelijk bij uw wensen aan laten sluiten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en (schade)reparatie van uw plateauwagen. Bent u benieuwd naar het aanbod plateauwagens in de buurt van Abcoude? Kom dan bij ons langs. Wij hebben een grote voorraad met een breed assortiment beschikbaar voor uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Naast onze dealerschap van diverse merken voeren wij speciaalbouw uit.

Eigenschappen van plateauwagens leverbaar in Abcoude

Plateauwagens die wij verkopen in de buurt van Abcoude voldoen aan de goede gestelde eigenschappen die vele klanten belangrijk vinden. Ze zijn uitermate geschikt om zwaardere goederen te kunnen vervoeren. Wilt u bouwmaterialen vervoeren? De plateauwagens zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar, namelijk:

  • Merken: Anssems, Eduard, Hapert, Henra en Ifor Williams
  • Laadvermogen van 750 t/m 3.500 kg
  • Lengte van 250 t/m 603 cm
  • Breedte van 150 t/m 240 cm breed
  • Standaard uitvoering of multitransporter
  • Standaard hoogte of verlaagd

Hapert plateauwagens tevens leverbaar in Abcoude

De Hapert plateauwagen is één van de plateauwagens die wij verkopen in de buurt van Abcoude. Deze aanhangwagen is verkrijgbaar in leverbaar van 260 t/m 605 cm lang en 150 t/m 605 cm lang. Het laadvermogen bedraagt 1.350, 2.000, 2.700 of 3.500 kg. De Hapert plateauwagen is kwalitatief een zeer goede aanhangwagen en standaard voorzien van 30 cm hoge aluminium borden, verzonken vloerogen en sterk opklapbaar neuswiel. Optioneel is de Hapert plateauwagen te leveren met onder andere loofrekken, lier, huif, verhoogde borden en reservewiel. Als Hapert qualified dealer kunnen wij u de aanhangwagen aanbieden met voor de beste prijs en service. Naast plateauwagens van Hapert bent u bij ons aan het juiste adres voor plateauwagens van merken als:

Voordelen voor u in Abcoude van plateauwagens

De plateauwagens die wij verkopen in de buurt van Abcoude bieden veel flexibiliteit en gebruiksmogelijkheden. Dit komt o.a. door de enorme laadruimte. Door de extra mogelijkheden zijn de ladingen gemakkelijk te laden en lossen. Bekijk de video van de Ifor Williams plateauwagen op ons YouTube kanaal. Neem contact op met Van der Horst Aanhangwagens B.V. en leg uit wat uw wensen zijn. Graag bieden wij plateauwagens op maat in de buurt van Abcoude. Bekijk onze website voor de contactgegevens en route.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Plateauwagens | Abcoude

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index