Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Van der Horst aanhangwagens, dé aanhangwagenspecialist van de omgeving!
Van der Horst aanhangwagens

Van der Horst aanhangwagens, dé aanhangwagenspecialist van de omgeving!

Van der Horst Aanhangwagens voor het kopen van een aanhangwagen? Benieuwd naar het aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtelijke website of kom gerust bij ons langs. Van der Horst aanhangwagens beschikt namelijk over een breed assortiment met verschillende soorten aanhangwagens van bekende merken, waaronder:

Door dit ruime aanbod kunt u bij ons beslist een geschikt model vinden die bij uw wensen past. Voor autotransporters, bagagewagens, bakwagens, gesloten aanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, multitransporters, paardentrailers, plateauwagens en veetrailers bent u bij Van der Horst aanhangwagens beslist aan het juiste adres. Ons team staat graag voor u klaar om samen met u naar uw wensen te kijken. Door onze vele jaren ervaring in het vak kunnen wij passend advies geven en helpen bij uw zoektocht naar een geschikte aanhangwagen.

Paardentrailers bij Van der Horst Aanhangwagens

In het aanbod aanhangwagens van Van der Horst Aanhangwagens mogen paardentrailers beslist niet ontbreken. Ook deze zijn in verschillende modellen en merken verkrijgbaar. Zo hebben wij de Ifor Williams HB403 1,5 paardstrailer, HB506 2 paardstrailer en HB511 ruime 2 paardstrailer. Deze kwalitatief hoogwaardige paardentrailer bevat o.a. een aluminium vloer, reservewiel en zeer goede rijeigenschappen. De niet BASIC modellen hebben ook standaard een voorlosser. Liever een paardentrailer van Cheval Liberté of Anssems? Ook voor deze merken bent u bij Van der Horst aanhangwagens aan het juiste adres.

Van der Horst Aanhangwagens biedt meer!

Heeft u een aanhangwagen nodig? Wenst u deze (deels) te financieren? Ook dit is mogelijk bij Van der Horst aanhangwagens. Wij willen onze klanten niet alleen voorzien in kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens maar ook in de beste service. Het financieren van onze aanhangers is dan ook een belangrijk onderdeel. Maak op onze website een eenvoudige, vrijblijvende berekening.

Van der Horst aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist van de omgeving. Vraag een offerte aan of kom gerust bij ons langs in Montfoort. Bij ons kunt u door onze grote voorraad de aanhangwagens van diverse merken met elkaar vergelijken en vaak direct meenemen.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Van der Horst aanhangwagens

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index