Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Van der Horst aanhangwagens

Van der Horst aanhangwagens, dé aanhangwagenspecialist van de omgeving!

Van der Horst Aanhangwagens voor het kopen van een aanhangwagen? Benieuwd naar het aanbod? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtelijke website of kom gerust bij ons langs. Van der Horst aanhangwagens beschikt namelijk over een breed assortiment met verschillende soorten aanhangwagens van bekende merken, waaronder:

Door dit ruime aanbod kunt u bij ons beslist een geschikt model vinden die bij uw wensen past. Voor autotransporters, bagagewagens, bakwagens, gesloten aanhangwagens, kippers, koelwagens, machinetransporters, multitransporters, paardentrailers, plateauwagens en veetrailers bent u bij Van der Horst aanhangwagens beslist aan het juiste adres. Ons team staat graag voor u klaar om samen met u naar uw wensen te kijken. Door onze vele jaren ervaring in het vak kunnen wij passend advies geven en helpen bij uw zoektocht naar een geschikte aanhangwagen.

Paardentrailers bij Van der Horst Aanhangwagens

In het aanbod aanhangwagens van Van der Horst Aanhangwagens mogen paardentrailers beslist niet ontbreken. Ook deze zijn in verschillende modellen en merken verkrijgbaar. Zo hebben wij de Ifor Williams HB403 1,5 paardstrailer, HB506 2 paardstrailer en HB511 ruime 2 paardstrailer. Deze kwalitatief hoogwaardige paardentrailer bevat o.a. een aluminium vloer, reservewiel en zeer goede rijeigenschappen. De niet BASIC modellen hebben ook standaard een voorlosser. Liever een paardentrailer van Cheval Liberté of Anssems? Ook voor deze merken bent u bij Van der Horst aanhangwagens aan het juiste adres.

Van der Horst Aanhangwagens biedt meer!

Heeft u een aanhangwagen nodig? Wenst u deze (deels) te financieren? Ook dit is mogelijk bij Van der Horst aanhangwagens. Wij willen onze klanten niet alleen voorzien in kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens maar ook in de beste service. Het financieren van onze aanhangers is dan ook een belangrijk onderdeel. Maak op onze website een eenvoudige, vrijblijvende berekening.

Van der Horst aanhangwagens is dé aanhangwagen specialist van de omgeving. Vraag een offerte aan of kom gerust bij ons langs in Montfoort. Bij ons kunt u door onze grote voorraad de aanhangwagens van diverse merken met elkaar vergelijken en vaak direct meenemen.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Van der Horst aanhangwagens, dé aanhangwagenspecialist van de omgeving!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Aanhangwagen monteur


De belangrijkste werkzaamheden zijn:
- Afleveringsklaar maken nieuwe en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers
- Onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers t/m 3.500 kg
- Maatwerk en speciale aanpassingen
- Indien gewenst: ondersteuning bij verkoop van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Voor interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Wouter van der Horst. Onze contactgegevens staan op deze website.

Druk hier voor de vacaturetekst.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index