Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Projecten

Aanhangwagen

Van der Horst is úw specialist in aanhangwagens. Wij bieden verschillende soorten aanhangwagens aan die inzetbaar zijn voor diverse doeleinden. Van plateauwagens tot kippers en multitransporters, u kunt het vinden in ons veelzijdige assortiment.  Wij verkopen uitsluitend topmerken zoals Ifor Williams, Hapert, Henra, Anssems, Eduard en Cheval Liberté.

Bij het kopen van een aanhangwagen staat gebruiksgemak centraal. Door vooraf helder in kaart te brengen wat het doel is van het gebruik van de aanhangwagen kunnen wij een passend model voor u vinden. Heeft u specifieke wensen over de opties en accessoires? Bij ons is het mogelijk om volgens uw specifieke wens een aanhanger op maat te leveren.

Op onze website kunt u gemakkelijk de verschillende soorten aanhangwagens vinden die per soort op de productpagina’s gespecificeerd staan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken. Wij geven u deskundig en eerlijk advies.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws

Hapert aanhangwagen met bladverenHapert aanhangwagens met bladveren!

Hapert aanhangwagens zijn nu ook leverbaar met bladveer assen.

De bladveer assen (paraboolvering) zijn heel sterk en rijden comfortabel.

Hapert premium dealer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2018 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index