Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Amstelveen

Aanhangwagen voor scherpe prijzen bij Van Der Horst Aanhangwagens vlakbij Amstelveen

Aanhangwagen voor scherpe prijzen vinden in de buurt van Amstelveen? Een praktische transportoplossing nodig voor het vervoeren van ladingen? Bekijk dan eens het aanbod aanhangwagens op de website van Van Der Horst Aanhangwagens. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een website ontwikkelt waar onze klanten overzichtelijk verschillende aanhangwagens en hun prijzen kunnen bekijken. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben in het in- en verkopen van aanhangwagens, hebben wij een mooi assortiment samengesteld. Wilt u deze graag bekijken? Dan kunt u ook bij ons langskomen in de buurt van Amstelveen. Als familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse aanhangwagens en paardentrailers.

Soorten aanhangwagens voor eerlijke prijzen in de regio Amstelveen

Aanhangwagens voor mooie prijzen vindt u in de collectie van van der Horst. Wij bieden velen verschillende aanhangers aan, zoals:

Deze aanhangwagens leveren wij van verschillende merken zoals Anssems, Eduard, Hulco en nog veel meer. Wij zijn dealer van de meest bekende merken.

Aanhangwagen prijzen vergelijken

Aanhangwagens voor de meest uiteenlopende doelen in Amstelveen worden bij Van Der Horst gekocht. Dit vanwege de mooie prijzen die wij aanbieden. Maar ook onze merkselectie en breed aanbod spelen een rol bij de keuze voor aanhangwagens van Van Der Horst. Vaak horen wij dat het fijn is dat wij genoeg aanhangwagens op voorraad hebben, zo kunnen wij snel leveren. Op onze locatie hebben wij gemiddeld 300 wagens staan. Wij helpen u met een persoonlijk advies bij uw keuze voor een aanhangwagen. We adviseren op gebied van kwaliteit, kunnen en prijs.

Heeft u alle aanhangwagens al bekeken op de website? Kom de wagen dan nu in het echt bekijken, kom advies inwinnen of schaf uw nieuwe aanhangwagen aan bij van der Horst!

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen voor scherpe prijzen bij Van Der Horst Aanhangwagens vlakbij Amstelveen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

NieuwsNieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!
Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer

Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index