Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Ifor Williams paardentrailer zijn verkrijgbaar nabij Leidsche Rijn 
Leidsche Rijn

Ifor Williams paardentrailer zijn verkrijgbaar nabij Leidsche Rijn

Altijd al een Ifor Williams paardentrailer willen kopen om uw paarden of pony's veilig en comfortabel mee te kunnen vervoeren? Profiteer van onze unieke service, prijzen en voordelen en kies voor een Ifor Williams paardentrailer van Van der Horst in de buurt van Leidsche Rijn. Van der Horst is al vele jaren dealer van Ifor Williams en biedt een ruime keus aan met verschillende paardentrailers. Een Ifor Williams paardentrailer staat garant voor een kwalitatief hoogstaande trailer met een comfortabele opties voor het paard. Als u met uw paard op de weg gaat moet u volledig kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van een Ifor Williams paardentrailer. Van der Horst heeft een compleet aanbod kwalitatief hoogwaardige Ifor Williams paardentrailers in de showroom in de buurt van Leidsche Rijn. Door het gebruik van onderdelen die aangeleverd worden door erkende leveranciers hebben alle Ifor Williams producten een constante goede kwaliteit. Hierdoor is een Ifor Williams paardentrailer uitgegroeid tot een bekend begrip in Leidsche Rijn en omgeving.

Ifor Williams paardentrailer voor 1 of meerdere paarden

Ifor Williams paardentrailers zijn verkrijgbaar van 1 tot 4 paardentrailers in de buurt van Leidsche Rijn. Het Duitse paardensportmagazine Cavallo heeft zeven verschillende paardentrailers uitgebreid getest op onder andere geluid, wegligging en remgedrag. De Ifor Williams paardentrailer kwam het beste uit de test. De Ifor Williams paardentrailers bieden voldoende hoogte aan paarden van normale grootte maar er zijn ook Ifor Williams paardentrailers die iets langer en breder zijn en hierdoor ideaal voor extra grote paarden. Bekijk deze paardentrailer in onze showroom, voor route informatie verwijzen wij graag naar de website.

Ifor Williams paardentrailer in verschillende modellen

Er zijn diverse modellen Ifor Williams paardentrailers leverbaar in de buurt van Leidsche Rijn waaronder de HB403. Deze biedt een oplossing voor chauffeurs zonder B+E rijbewijs en een SUV is niet nodig om deze paardentrailer te trekken. De Ifor Williams paardentrailers zijn verkrijgbaar in de buurt van Leidsche Rijn met een bruto laadvermogen van 1600 kg tot 3500 kg. Ifor Williams paardentrailers worden o.a. geleverd met:

  • Reservewiel
  • Aluminiumvloer met rubberen mat
  • Gesloten windbreker
  • Schuiframen
  • Bindogen
  • Panieksluitingen
  • Voordeur
  • Sterk neuswiel

Enkele opties zijn: deur-klep combinatie, diverse indelingen en opslagruimte in de windbreker.

Een Ifor Williams paardentrailer kopen in de buurt van Leidsche Rijn? Wij hebben diverse Ifor Williams paardentrailers op voorraad in de buurt van Leidsche Rijn. Bekijk een video van de Ifor Williams paardentrailer op ons YouTube kanaal. Neem contact op met Van der Horst als u geïnteresseerd bent in een Ifor Williams paardentrailer.

Neem contact op

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Stel uw vraag

Ifor Williams paardentrailer | Leidsche Rijn

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index