Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagens

Een nieuwe aanhangwagen kopen? Bekijk het aanbod aanhangwagens bij Van der Horst.

Als u graag een nieuwe aanhangwagen wilt kopen is Van der Horst hét aangewezen bedrijf. Al vele jaren houden wij ons bezig met het in- en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens. Ons team zet zich dagelijks in voor onze klanten om perfect passende aanhangwagens te kunnen vinden. Zij zijn op de hoogte van de soorten en maten en luisteren graag naar uw wensen. Voordat u een aanhangwagen gaat kopen is het verstandig u goed te laten informeren over de soorten aanhangwagens. Doordat wij een ruim aanbod aanhangwagens hebben kunnen wij u verschillende soorten laten zien.

Aanhangwagens van topmerken bij Van der Horst

Zo bieden wij de volgende merken aan:

Welk merk u ook kiest, al deze aanhangwagens staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar de soorten aanhangwagens die wij aanbieden? Bekijk dan onze website. Hier treft u een overzicht van de soorten aanhangwagens die wij aanbieden. Naast aanhangwagens vindt u bij ons koelwagens, schamelwagens en plateauwagens. U kunt kiezen uit verschillende hoogtes, breedtes, open of gesloten en aantal assen. Doordat wij dealer zijn van diverse topmerken vindt u bij ons altijd een aanhangwagen naar wens. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag klaar voor onze klanten.

Maak a.u.b. uw keuze:

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Een nieuwe aanhangwagens kopen? Bekijk het aanbod aanhangwagens bij Van der Horst.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Hulco introduceert de Carax

Hulco heeft de Carax geintroduceerd. De Hulco Carax is een grote autotransporter / multitransporter. De maten zijn 440 x 207 cm of 540 x 207 cm. De aanhangwagen is leverbaar met 2 assen (3.000 of 3.500 kg) en met 3 assen (3.500 kg).
 

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index