Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Cuijk

Aanhangwagens kopen in regio Cuijk

Opzoek naar een nieuwe aanhangwagen kopen bij een betrouwbare specialist in de buurt van Cuijk? Een middel om ladingen met waarden veilig van A naar B te vervoeren? Van Der Horst Aanhangwagens is beslist uw aangewezen partner in de buurt van Cuijk voor een nieuwe aanhangwagen. Bij ons kunt u beslist terecht voor het kopen van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen in de regio van Cuijk. Wij werken met een vast professioneel team die op de hoogte zijn van alle eisen en regels rondom een aanhangwagen.

Het is belangrijk om u goed te laten informeren voordat u een aanhangwagen koopt in de buurt van Cuijk. Door ons ruime aanbod aan diverse aanhangwagens vindt u ongetwijfeld een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen. Wij leveren bekende merken zoals Henra, Anssems, Cheval Liberte, Hapert, Eduard, Hulco en Ifor Williams. Het maakt niet uit welke aanhanger u kiest in de buurt van Cuijk, alle merken staan garant voor kwaliteit. Op elk transportprobleem geven wij met ons aanbod een passend antwoord.

Aanhangwagens bij Van der Horst vlakbij Cuijk

Op de website van Van Der Horst bieden wij een overzichtelijk overzicht aan van ons ruim assortiment aan aanhangwagens. Op onze website kunt u alvast inspiratie opdoen, wanneer u graag een nieuwe aanhangwagen wilt kopen in de buurt van Cuijk, gebruikt of nieuw. Zo vindt u hier:

Maar ook bieden wij plateauwagens, schamelwagens en koelwagens bieden wij aan. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes, gesloten of open en aantal assen. Doordat wij dealer zijn van diverse topmerken vindt u bij ons altijd een aanhangwagen in de buurt van Cuijk die jarenlang meegaat. Heeft u minder te besteden? Wilt u toch graag een goede aanhangwagen kopen in de buurt van Cuijk. Regelmatig bieden wij in goede staat verkerende gebruikte aanhangwagens aan. Deze worden door ons gecontroleerd en onderhouden zodat u er vervolgens weer jarenlang mee vooruit kunt.

Waarom aanhangwagens van Van der Horst in Cuijk?

Wilt een aanhangwagen kopen in de regio van Cuijk is Van Der Horst Aanhangwagens hét aangewezen adres waar u terecht kunt. Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1948. Door de jaren heen zijn wij een waar begrip geworden in de omgeving van Cuijk en ver daarbuiten. Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en komen al onze afspraken na. Met een ruime voorraad verzekeren wij u van snelle levering en hoogwaardige service.

Aanhangwagens verkrijgbaar in Cuijk bij Van der Horst

Bij Van Der Horst Aanhangwagens vind je diverse onderdelen. Zo hebben wij onderdelen voor alle aanhangwagen merken, zoals Böckmann, Cheval Liberté, Anssems, Eduard, Hapert, Hulco, Henra, Humbaur en Saris. Van Ifor Williams hebben wij het grootste assortiment van Ifor Williams onderdelen van Nederland. Wij hebben o.a. de volgende onderdelen op voorraad in veel diverse maten en uitvoeringen:

  • Hang en sluitwerk
  • Afdek netten
  • Bladveren
  • Aluminium borden en traanplaten
  • Gasveren
  • Assen
  • Gereedschapskisten

En nog heel vele onderdelen meer!

Advies voor u in Cuijk over aanhangwagens

Twijfelt u welke aanhangwagen u nodig heeft in de buurt van Cuijk? Graag nodigen wij u uit langs te komen op onze locatie. Tijdens een kennismaking luisteren we naar uw wensen en eisen en geven we een advies op maat. U wilt immers een aanhangwagen in de buurt van Cuijk die volledig past bij uw wensen en het doel waarvoor u deze nodig hebt.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagens kopen in regio Cuijk 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index