Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Groningen

Aanhangwagen kopen vanuit Groningen doet u bij Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen voor groot vervoer in Groningen bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf? Wanneer u zoekt naar een kwalitatieve aanhangwagen voor een scherpe prijs, is het de moeite waard het online aanbod van aanhangwagens van vd Horst te bekijken.

Vraag een aanhanger offerte aan

Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een bekend begrip in Groningen en omgeving. Als dealer van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams zijn wij in staat aanhangwagens en trailers aan te bieden van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorwaarden? Kom dan langs op onze locatie of bekijk de collecite vanuit Groningen online op onze website.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een aanhangwagen, ook voor reparatie of onderhoud van uw aanhanger kunt u bij van der Horst terecht.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen, leverbaar in Groningen

Aanhangwagen kopen in Groningen? Nieuw of gebruikt, u vindt altijd een toepasselijke aanhangwagen in ons assortiment. Wij bieden 7 verschillende merken aanhangwagens in 12 moddelen aan.
Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie waarvandaan we leveren in Groningen.

Advies bij het kopen van aanhangwagens voor Groningen

Aanhangwagens kopen met goed advies doet u bij van der Horst Aanhangwagens: hét adres voor aanhangwagens. Ook in Groningen staan wij bekend om onze goede service. Bij ons vindt u alle bekende en kwalitatieve merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Groningen? Bekijk het assortiment online via aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2020 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index