Navigatie
Merken logo's links boven
Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Groningen

Aanhangwagen kopen vanuit Groningen doet u bij Van Der Horst Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen voor groot vervoer in Groningen bij een betrouwbaar en deskundig bedrijf? Wij begrijpen dat u een kwalitatieve aanhangwagen zoekt, maar deze liever koopt voor een scherpe prijs.

Bekijk dan snel ons online aanbod aanhangwagens. Van der Horst Aanhangwagens B.V. is een bekend begrip in Groningen en omgeving. Als dealer van Anssems, Cheval Liberte, Eduard, Hapert, Henra, Hulco en Ifor Williams zijn wij in staat aanhangwagens en trailers aan te bieden van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een aanhangwagen die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorwaarden? Kom dan langs in de buurt van Groningen of bekijk onze website.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een aanhangwagen, ook voor reparatie of onderhoud van uw aanhanger kunt u bij van der Horst terecht.

Gebruikte of nieuwe aanhangwagen kopen, leverbaar in Groningen

Aanhangwagen kopen? Nieuw of gebruikt, u vindt altijd een toepasselijke aanhangwagen in ons assortiment. Wij bieden 7 verschillende merken aanhangwagens in 12 moddelen aan.
Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals:

Maar ook paardentrailers hebben wij op voorraad. Het recente aanbod kunt u bekijken op onze website of op onze locatie waarvandaan we levere in Groningen.

Hét adres voor aanhangwagens van verschillende merken

Aanhangwagens kopen met goed advies doet u bij van der Horst Aanhangwagens: hét adres voor aanhangwagens, ook in Groningen. Bij ons vindt u alle bekende en goede merken, zoals Hapert, Anssems, ifor Williams. Als specialist in het bieden van transportoplossingen leveren wij graag passende aanhangwagens. Indien gewenst kunnen we aanpassingen doen zodat u een aanhangwagen koopt die volledig bij uw wensen past. Van Der Horst Aanhangwagens heeft een grote voorraad van ruim 300 nieuw en gebruikte aanhangwagens en paardentrailers, hierdoor zijn de meeste aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad leverbaar.

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.
Aanhangwagen kopen in de buurt van Groningen? Bekijk het assortiment online via aanhangwagen-kopen.com
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Snel contact opnemen

Nieuws blok

Nieuws
Nieuwe modellen Ifor Williams paardentrailers!

Ifor Williams heeft nu ook de modellen HBE en HBX.
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBX paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer
Ifor Williams HBE paardentrailer

Van der Horst Aanhangwagens B.V. logo
Van der Horst Aanhangwagens B.V.

Copyright © Van der Horst Aanhangwagens B.V. 2019 Alle rechten voorbehouden | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap | Site-index